Ko smo mi?

Centar za Dentalnu Estetiku i Implantologiju nalazi se u srcu Beograda u Cvijićevoj ulici, od 2000. godine. Tokom godina razvoja postao je mesto gde se rešavaju najsloženiji estetsko-funkcionalni problemi u stomatologiji.
U posebno dizajniranom prostoru specijalizovani tim Centra svoje pacijente provodi kroz visokostručan, etičan, posvećen i individualizovan stomatološki tretman.

CDEI je mesto gde se tim stalno usavršava kroz kontinuiranu edukciju na globalno priznatim institucijama. Zadovoljstvo nam je što naš rad i filozofiju našeg Centra možemo da kroz predavanja prenesemo kolegama širom sveta.
U CDEI se kroz kurseve i radionice stomatolozi iz zemlje i regiona edukuju u različitim oblastima estetske stomatologije i implantologije.

Smatramo da smo uz dosadašnje iskustvo i stručan tim koji okupljamo spremni da uspostavimo i sledimo najviše standarde stomatologije u regionu. Zato Vas pozivamo da nas posetite ako Vam je potrebna pomoć stomatologa. Ponosni smo brojem  komplikovanih slučajeva koje smo sa uspehom rešili, ali i pažnjom i vremenu koju poklanjamo našim najmlađim pacijentima.

Naše iskustvo je da uz uzajamnu, iskrenu i pre svega prijateljsku komunikaciju možemo unaprediti zdravlje Vaših zuba, a time i kvalitet Vašeg života. Biće nam čast da o osmehu Vas i Vaših najmilijih brinemo baš mi.

spec. dr Igor Ristić sa timom

dr Igor Ristić
dr Vesna Mirić
dr Snežana Banković
dr Dušan Živanović
ss Tamara Veličković
ss Danijela Stević
ss Jović Aleksandra
dr Nikola Vasilić
Practice manager tim