Digital Smile Design

Digital Smile Design- napredni koncept u stomatologiji. 

Svaki osmeh je jedinstven. Nama je stalo da njegov izgled upotpuni baš Vaš karakter i Vašem liku da specifičnu unikatnu vrednost. Ova procedura omogućiće da u komunikaciji sa Vama dostignemo idealno rešenje.

Proći ćete kroz tačno odreÄ‘en, specifičnan foto i video protokol, koji se detaljno analizira kao  i rentgen snimci i studijski modeli. Zajedno  prolazimo kroz sve Vaše želje i očekivanja koja treba ispuniti u estetskoj rekonstrukciji. Prikupljeni materijal koristimo za dizajn osmeha koji će biti konstruisan samo za Vas. Bitno nam je da vidimo kako se smejete, kako pričate, kakva je Vaša linija osmeha u odnosu na referentne linije lica i očiju, kao i koje strukture tokom funkcija otkrivate a koje ne. Da utvrdimo postoje li odreÄ‘ene asimetričnosti i kako i da li ih rešavati. 

Kada napravimo kompjuterizovani projekat kako biste želeli da Vaš budući osmeh izgleda, prelazimo na sledeći korak koji će omogućiti realnu previzuelizaciju Vašeg budućeg osmeha, pre bilo kakvog brušenja zuba, pre početka tretmana. To je realna simulacija planiranog tretmana i prilika da procenite je li to ono što ste želeli ili bi neke elemente trebalo promeniti. Uz pomoć voštanih modela budućih zuba i njihovog prenosa u usta, ponovićemo foto i video protokol i utvrditi da li je se ta forma poklapa sa Vašim željama.

Tek po meÄ‘usobnoj saglasnosti da smo postigli adekvatan dizajn upustićemo se u izradu  trajnih, definitivnih nadoknada. 

Ključ uspeha je detaljno planiranje celokupnog terapijskog postupka i saglasnosti pacijenta da mu se ponuÄ‘eni projekat dopada. Rezultat bi morao biti osmeh koji ćete rado "nositi”. 

DSD može iskoristiti svako ko želi da vidi kako bi izgledao ispravljanjem određenog elementa osmeha koji mu se ne dopada i ne uključuje obavezu da uđe u dalji protetski tretman.

Zakažite dizajn Vašeg osmeha