Prvi pregled i konsultacije

Centar za Dentalnu Estetiku i Implantologiju dugi niz godina uspešno pruža  visokokvalitetne stomatološke tretmane. Za to su zaslužni stručnost, iskustvo, mulidisciplinarni pristup tima CDEI, ali i razumevanje želja i očekivanja pacijenata.

Pri prvoj poseti Centra za Dentalnu Estetiku i Implantologiju tim CDEI uradiće detaljan stomatološki pregled i saslušati Vaše želje. Prilikom prve posete uradićemo kompletan pregled, detaljno ćemo proučiti stanje zuba i mekih tkiva, uraditi dijagnostiku i upoznati Vas sa planom i mogućnostima terapije.

Kod složenijih terapijskih postupaka, ukoliko je potrebno analiziraćemo dodatne rentgenološke i CBCT (3D) snimke. Izradićemo studijske dijagnostičke modele i sprovesti Vas kroz specifičan foto i video protokol radi formiranja kompletne dokumentacije za predstojeći tretman. Tokom prve posete nastojimo da prodiskutujemo različite terapijske procedure. Nakon saglasnosti oko metode koja bi najviše odgovarala za dati problem, pristupamo izradi detaljnog plana i dinamike terapije.

Naš cilj je da predloženu trepaiju sprovedemo na najbolji način. Ideja je da se kroz optimalan tretman obezbedi zdravlje i izgled Vasih usta i zuba u predvidljivoj formi i bez iznenaÄ‘enja u dugoročnom periodu. Budite sigurni da ćete dobiti kompetentnu terapiju sa visokokvalitetnim rešenjima.
Rado ćemo Vas dočekati u našoj praksi, Vaš pregled biće zakazan od strane našeg osoblja, koje će Vam biti na usluzi u svakom trenutku vezano za sve potrebne informacije.

Zakažite stomatološki pregled ili konsultaciju         

Pošaljite nam svoj rentgen snimak i konsultujte se sa nama pre dolaska u CDEI