Ko smo mi?

Centar za Dentalnu Estetiku i Implantologiju nalazi se u srcu Beograda u Cvijićevoj ulici, od 2000. godine. Tokom godina razvoja postao je mesto gde se rešavaju najsloženiji estetsko-funkcionalni problemi u stomatologiji.
U posebno dizajniranom prostoru specijalizovani tim Centra svoje pacijente provodi kroz visokostručan, etičan, posvećen i individualizovan stomatološki tretman.

CDEI je mesto gde se tim stalno usavršava kroz kontinuiranu edukciju na globalno priznatim institucijama. Zadovoljstvo nam je što naš rad i filozofiju našeg Centra možemo da kroz predavanja prenesemo kolegama širom sveta.
U CDEI se kroz kurseve i radionice stomatolozi iz zemlje i regiona edukuju u različitim oblastima estetske stomatologije i implantologije.

Smatramo da smo uz dosadašnje iskustvo i stručan tim koji okupljamo spremni da uspostavimo i sledimo najviše standarde stomatologije u regionu. Zato Vas pozivamo da nas posetite ako Vam je potrebna pomoć stomatologa. Ponosni smo brojem  komplikovanih slučajeva koje smo sa uspehom rešili, ali i pažnjom i vremenu koju poklanjamo našim najmlaÄ‘im pacijentima.

Naše iskustvo je da uz uzajamnu, iskrenu i pre svega prijateljsku komunikaciju možemo unaprediti zdravlje Vaših zuba, a time i kvalitet Vašeg života. Biće nam čast da o osmehu Vas i Vaših najmilijih brinemo baš mi.

spec. dr Igor Ristić sa timom

dr Igor Ristić
dr Vesna Mirić
dr Snežana Banković
dr Dušan Živanović