Posete iz inostranstva

Dentalni Turizam

Želite li da svoj stomatološki problem rešite na najkompetentniji način po znatno povoljnijoj ceni nego u zemlji u kojoj živite?  Želite da sebi priuštite tretman kakav ne možete naći u sredini iz koje dolazite?

Zakažite pregled i najavite svoj dolazak u Centar za Dentalnu Estetiku i Implantologiju.

Dugogodišnju uspešnu saradnju sa pacijentima iz inostranstva ostvarujemo zahvaljujući sledećim činjenicama

1. Dr Ristić i njegov tim poseduju reputaciju na regionalnom nivou kao grupa stručnjaka koja može da ponudi prvoklasan kompleksan stomatološki tretman na jednom mestu, kroz kompetentan, sveobuhvatan i etičan pristup.

2. Etiku stavljamo ispred profita. Nećemo uraditi nešto što kod Vas neće trajati uprkos spremnosti da to platite. Predložićemo Vam adekvatnije rešenje.

3. Odlična organizovanost. Deo tima CDEI posvećen je isključivo koordinisanju tretmana pacijenata i njihovim usklađivanjem sa terminima putovanja. Zakazivanje tretmana kod različitih doktora specijalista koji su uključeni u terapiju i koji su stalno dostupni pacijentima do njihovog odlaska.

4. Osoblje CDEI govori engleski, nemački i italijanski jezik.

5. Doživotna garancija na NobelBiocare implante. Centar za Dentalnu Estetiku i Implantologiju je klinika preporučena od strane kompanije Nobel Biocare.

Organizacija boravka

Sve pojedinosti oko Vašeg dolaska brižljivo ćemo organizovati. Možemo napraviti plan Vašeg boravka do detalja kako biste imali vremena da pored stomatološkog tretmana sebi priuštite uživanje u različitim aktivnostima koje Beograd nudi. Da li je to noćni izlazak, užitak u dobroj hrani i vinu ili aktivni odmor na nekoj od planina možete sami izabrati. Naše stručno osoblje će vam pomoći oko realizacije Vaših želja. 

  • Rezervacija hotela, apartmana ili vile u centru grada.
  • Transferi od aerodroma do apartmana za bilo koji broj osoba, kao i mogućnost organizovanja prevoza tokom čitavog boravka.
  • Prevodioci, licencirani turistički vodiči, obezbeÄ‘enje, lični vozači, dadilje, animatori 
  • Rezervacija turističkih obilazaka najlepših lokaliteta, Titova tura, Beograd sa reka – krstarenje, podzemni Beograd, muzeji i dr. 
  • Rezervacije restorana, barova, klubova 
  • Relokacije – organizacija vikend tura u Srbiji: etno sela, salaši u Vojvodini, Mokra gora, Zlatibor...
  • Lični concierge non–stop na usluzi za bilo koji savet ili sugestiju